torsdag 28. februar 2013

Vinterferie og kos rundt bålet

Tenkte jeg skulle dele et tips på bålmat med dere.
Det er ganske greit å ha noe annet enn pølser av og til og denne kan du lage i mange varianter!

Denne gangen her brukte vi rester av fisk fra middagen dagen før, sammen med gullrøtter og asparges (også fra dagen før), ris og resten av sausen- alstå sort sett rester ;)


Risen kokes og man gjør klar noen flak av aluminiumfolie, samme antall som pakker man ønsker å lage.

Frøken Strøken fordeler i pakkene, vi tok med litt mais også for det er så godt! 

En 10- 15 min på bålet

NAM!!!

Denne pakka kan jo lages med det aller meste! 
Pølsebiter, grønsaker og potetbiter
Stekt kyllingbiter, ris, mais, sukkererter og saus
Poteter, løk, paprika, purre og mais + kryddersmør når den er varm 
Kjøttdeig, løk, paprika, mais og ris

Bare å finne på variasjoner du liker selv! 
Ungene her synes det er kjempe stas med slike pakker!!! 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg er jo så spent på hvem som faktisk leser, så legg gjerne igjen noen ord!